VÁLLALATI ÁTTEKINÉS

A CleanErgon Energiaszolgáltató Kft. energetikai területen tervez, fejleszt és működtet energia hatékony, fenntartható és megújuló megoldásokat üzletfelei számára 2010 óta. Teljes körű megoldást kínálunk költségvetési szervek, közintézmények, kereskedelmi és ipari igények kielégítésére az épületgépészet szinte valamennyi területén az előzetes felmérésektől, auditoktól és konzultációktól kezdve a finanszírozás megszervezésével, a tervezésen át a kulcsrakész kivitelezéséig, majd megrendelői igény szerint az üzemeltetés, karbantartás és javítás ellátásával is. Minden fejlett technológiánk és szolgáltatásunk segítséget nyújt az ügyfeleink számára, hogy elérjék vállalkozási célkitűzéseiket, és csökkentsék a működési költségeket, a CO2 kibocsátást, valamint, hogy növeljék a vállalkozás társadalmi felelősségvállalását.

Értékeink, céljaink

A CleanErgon Kft. fő célja, hogy partnerei számára elérhető energia-hatékony megoldásokat nyújtson a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés jegyében, lehetőségekhez mérten minél nagyobb arányban megújuló energia bevonásával.

Enerigahatékony rendszerek
Tervezési jogosultság gépészeit és elektromos területen
Felelős műszaki vezető gépészeti, villamos-automatika és építészeti területen
Építési műszaki ellenőrzés gépészeti, villamos-automatika és építészeti területen
Villamos, csőszerelő, gázszerelő tanusítványok
Minősített alvállalkozók
EU-rendszerű energia auditori jogosultság

Missziónk

A CleanErgon Kft. az első EU-s pályázati ciklusban is számos sikeres energia hatékonysági pályázathoz segítette hozzá partnereit, melyet folytat a 2014-2020-as ciklusban is. Vállalatunk elkötelezettnek érzi magát, hogy hozzájáruljon a fenntartható fejlődés megvalósításához. Csökkenteni szeretnénk a primer energia felhasználást, megújuló energiaforrásokat előtérbe helyezni, és csökkenteni a CO2 kibocsátást, mindezt úgy, hogy a beruházó számára ne jelentsen nagy anyagi terhet.

A rendszerek kiválasztásakor a legfontosabb szempont, hogy az energia-, az üzemeltetési és karbantartási költségek az elkövetkező 10-15 éves időtávlatban a lehető legalacsonyabbak legyenek, úgy, hogy a beruházási költséget optimális szinten tartsuk.  A beruházás műszaki tartalmának meghatározásakor ez a fő alaptézis, a mellett, hogy a kivitelezés első osztályú minőségben, minőségi anyagokkal és minőségi kivitelezővel történjen, lehetőleg környezetkímélő, megújuló energiák beemelésével. A különböző beruházási javaslatokat kidolgozzuk megrendelőink részére, melyből választhat, lehetőségeinek és jövőbeni terveinek a figyelembevételével.

Kikkel építünk egy zöldebb jövőt?

Tamás
Ügyvezető igazgató
Okleveles villamosmérnök
180Hűtési egység karbantartása
1400négyzetméter napelem
100steril szűrő cseréje
2010 - 2020

Vállalatunk fejlődési terve

2020

A második EU-s pályázati ciklusban parterek támogatása és segítése energiahatékonysági pályázatok lebonyolításában.

October, 2016

Vidéki Általános Iskola fűtésrendszer kivitelezése

March, 2015

Vidéki Kórház 230 kW teljesítményű napelemes rendszer komplex megvalósítása

May, 2014

Gödöllői gyógyszergyárban új gőzkazán park telepítése

2010

Cégalapítás